laundry new template ver1 table 235 width up slice
Προτάσεις:

Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού και απολύμανσης σε κάθε πλύση, προτείνουμε:

Aporipantika plaini
Απορρυπαντικά κατάλληλα για όλους τους τύπους υφασμάτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν είναι σε θέση να αντέξουν το πλύσιμο μ' απορρυπαντικό σκόνης επειδή είναι πολύ επιθετικό στους λεκέδες ενώ αφήνει ευχάριστο αρωματικό αποτέλεσμα.

Trolleys:

trolley Καρότσια μεταφοράς ιματισμού βαρέως τύπου και ικανά να μεταφέρουν μεγάλα φορτία ιματισμού.

Τα καρότσια ιματισμού είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά.
trolleys

laundry new template ver1 table 235 width down slice
laundry new template ver1 table 725 width up slice

Επαγγελματικά Πλυντήρια Υψηλών στροφών 400 G'

SY 8 30Χωρητικότητα: 9 Kg


Η σειρά  SY των Αμερικάνικών Πλυντηρίων Speed Queen σχεδιάστηκε  για να εξυπηρετεί και να καλύπτει ανάγκες επιχειρήσεων όπως ξενοδοχειακών μονάδων, καθαριστηρίων, εστιατορίων, ινστιτούτων αισθητικής και κομμωτηρίων, εταιριών τροφίμων κ.α..

Η ευελιξία στην χρήση νερού,το στύψιμο σε υψηλές ταχύτητες, με συντελεστή περιστροφής που αγγίζει τα 400 G, καθώς και την προηγμένη τεχνολογία κατασκευής του, συνθέτουν ένα πλυντήριο που θα μετατραπεί σε άριστο συνεργάτη για την επιχείρησή σας.


1Χρόνος


1-text

Ο χρόνος πλύσης τους είναι πλήρως προγραμματιζόμενος, χάρη στους τελευταίας τεχνολογίας μικροεπεξεργαστές, με 99 προγραμματιζόμενους κύκλους πλύσης και με δυνατότητα σύνδεσης μέσω PC, ρυθμίζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Έτσι επιτυγχάνετε εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επίσης ταχύτερη και αποδοτικότερη ροή της εργασίας σας.

ctrl


2Εξοικονόμηση


2-text

Χάρη στην επιλογή στάθμης νερού έχετε την δυνατότητα να τροποποιήσετε την ποσότητα νερού την οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε, ανάλογα με την ποσότητα του ιματισμού σας. Το πλεονέκτημα αυτό σας οδηγεί στην εξοικονόμηση χιλιάδων λίτρων νερού ετησίως και σε συνδιασμό με τον επιλογέα θερμοκρασίας μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος πλύσης. Όσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη G κατά τη διάρκεια του στυψίματος, τόσο μικρότερη είναι και η ποσότητα νερού που κατακρατείται στα ρούχα που πλένονται.

Έτσι η μεγάλη δύναμη G του πλυντηρίου θα μειώσει στην συνέχεια την κατανάλωση ρεύματος ή αερίου κατά την διάρκεια του στεγνώματος ενώ παράλληλα μπορεί να  εκμηδενίσει τον χρόνο  προετοιμασίας που χρειάζονται τα ρούχα πριν σιδερωθούν.

Earth
Green


3Κατασκευή


3-text

kados2

Η  κατασκευή τους από ανοξείδωτο χάλυβα, καθιστά την σειρά πλυντηρίων SY ανθεκτική ακόμα και σε υψηλής βιομηχανίας περιβάλλον. Βαρέως τύπου ελατήρια και  αμορτισέρ σε μελετημένα σημεία αποτελούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανάρτησης ώστε να απορροφούνται οι κραδασμοί και να μην απαιτούνται ειδικές βάσεις.

Ιδιαίτερα μεγάλο άνοιγμα πόρτας για εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση του ιματισμού με ειδικά σχεδιασμένους μεντεσέδες ώστε να εξασφαλίζουν αντοχή και πλήρες άνοιγμα της πόρτας εώς και 180°.


kados1Ρουλεμάν βαρέως τύπου καθώς και δύο τριπλάσιου πάχους τσιμούχες για απόλυτη στεγανοποίηση, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της σειράς αυτής, που την κάνουν ασυναγώνιστη εδώ και πολλά χρόνια σε όλον τον κόσμο.


4Service


4-text
Service-logo Ο εργονομικός σχεδιασμός του πλυντηρίου και η άμεση ανταπόκριση του τμήματος ανταλακτικών και εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας, καθιστούν το service καθώς και τον έλεγχο του, γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό ακόμα και από τον ίδιο τον χειριστή (έπειτα από συμβουλή εξουσιοδοτημένου τεχνικού).

Genuine-parts


5Εγγύηση


5-text

Εγγύηση πέντε ετών για τον σκελετό, τον κάδο, τον άξονα και τα μέρη στεγανοποίησης εφόσον η βλάβη οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα ή ελαττωματικό ανταλλακτικό που απαγορεύει την περαιτέρω χρήση του μηχανήματος.
5-year-warranty
Genuine-parts


Γενικά χαρακτηριστικά

Control QED
Υψος (mm) 1115
Πλάτος (mm) 710
Βάθος (mm) 790
Χωρητικότητα (kg/lt) 9 / 75
Ταχύτητα (Rpm) 1165
Θερμοκρασίες 0 – 90o C
Θέρμανση (kW) Με ηλ. αντιστάσεις 9 / Ατμού 1-8bar
Κύκλοι 99 (πλήρως προγραμματιζόμενοι)
Χρόνος κύκλου 10 – 200 λεπτά
Συνδεση με PC | Pda USB | όχι
Ηλεκτρικές προδιαγραφές( boiler/elect.) 230-400-480/50-60/1-3 (16 / 16 A)
Καθαρό βάρος (kg) 185
Print-logo   pdf icon  

                                         SpeedQueen logo