laundry new template ver1 table 235 width up slice
Προτάσεις:

Απορρυπαντικά:

Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού και απολύμανσης σε κάθε πλύση, προτείνουμε:

Aporipantika plaini
Απορρυπαντικά κατάλληλα για όλους τους τύπους υφασμάτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν είναι σε θέση να αντέξουν το πλύσιμο μ' απορρυπαντικό σκόνης επειδή είναι πολύ επιθετικό στους λεκέδες ενώ αφήνει ευχάριστο αρωματικό αποτέλεσμα.

Trolleys:

trolley Καρότσια μεταφοράς ιματισμού βαρέως τύπου και ικανά να μεταφέρουν μεγάλα φορτία ιματισμού.

Τα καρότσια ιματισμού είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά.
trolleys

laundry new template ver1 table 235 width down slice
laundry new template ver1 table 725 width up slice

Επαγγελματικά πλυντήρια
με κερματοδέκτη ή ηλεκτρονική κάρτα

Plyntirio-14kg-36-me-kerma

Χωρητικότητα: 14 Kg

Η σειρά επαγγελματικών πλυντηρίων SC, με κερματοδέκτη ή ηλεκτρονική κάρτα, με ικανότητα πλύσης 14 κιλών, σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες επαγγελματικών χώρων που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση του κοινού.

Self Service, Camping, πολυκατοικίες, φοιτητικές εστίες, πανεπιστημιακά ιδρύματα και στρατόπεδα είναι μερικοί από τους πελάτες μας που εμπιστεύονται την αξιοπιστία των μηχανημάτων της εταιρίας Speed Queen.


Η τοποθέτηση των Αμερικανικών επαγγελματικών πλυντηρίων Speed Queen εδώ και χρόνια στην κορυφή των προτιμήσεων τόσο στην αμερικανική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, τα καθιστά ασυναγώνιστα στους περισσότερους επαγγελματίες και προσθέτει άλλον έναν λόγο ώστε να τα επιλέξετε και εσείς ως πολύτιμο συνεργάτη σας.


1Χρόνος


1-text

Με ηλεκτρονικό προγραμματιστή, το αντίτιμο (€/token) και ο χρόνος πλύσης του πλυντηρίου μπορούν να τροποποιηθούν όποτε ο διαχειριστής το επιλέξει.
Ο κύκλος πλύσης είναι πλήρως προγραμματιζόμενος, χάρη στον τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστή Quantum, όπου ρυθμίζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Έτσι επιτυγχάνετε εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και ταχύτερη και αποδοτικότερη ροή της εργασίας σας. Με προγραμματιστή 9 επιλογών καθώς και με την απλή και φιλική προς τον χρήστη λειτουργία του, ο χρόνος πλύσης δεν ξεπερνά τα 30'.

1.-Xronos-foto-items-(se-plyntirio-me-kermatodekti-apo-8kg)


2Εξοικονόμηση


2-text

Χάρη στην επιλογή στάθμης νερού έχετε την δυνατότητα να τροποποιήσετε την ποσότητα νερού την οποία θέλετε να χρησιμοποιούν τα πλυντήρια.
Το πλεονέκτημα αυτό σας οδηγεί στην εξοικονόμηση χιλιάδων λίτρων νερού ετησίως και σε συνδυασμό με τον επιλογέα θερμοκρασίας μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος πλύσης.Το μοναδικό σύστημα ανίχνευσης διαρροών νερού προειδοποιεί τον χειριστή για τυχόν υπερβολική και άσκοπη κατανάλωση νερού.

2.-Eksikonomisi-foto-items-(se-plyntirio-me-kermatodekti-apo-7kg)
Green


3Κατασκευή


3-text

Τα επαγγελματικά πλυντήρια της Speed Queen με κερματοδέκτη, προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια και αποτρέπουν πράξεις βανδαλισμών. Κερματοδέκτες και ταμεία είναι κατασκευασμένα από ατσάλι, με διπλά τοιχώματα και ειδικά κλειδιά για την απασφάλισή τους.

Η κατασκευή τους από ανοξείδωτο χάλυβα, καθιστά την σειρά πλυντηρίων SC ανθεκτική ακόμα και στις πλέον σκληρότερες συνθήκες εργασίας. Τα ρουλεμάν ακριβείας και υψηλής αντοχής, οι δύο (2) τριπλάσιου πάχους τσιμούχες για απόλυτη στεγανοποίηση, η βαρέως τύπου πόρτα από ανοξείδωτο ατσάλι με εργονομικό σχεδιασμό, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των πλυντηρίων που κάνουν την σειρά αυτή ασυναγώνιστη εδώ και πολλά χρόνια σε όλον τον κόσμο.

Kataskeyh


4Service


4-text
Service-logo
Ο εργονομικός σχεδιασμός του πλυντηρίου και η άμεση ανταπόκριση του τμήματος ανταλλακτικών και εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας, καθιστούν το service καθώς και τον έλεγχό του, γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό ακόμα και από τον ίδιο τον χειριστή (έπειτα από συμβουλή εξουσιοδοτημένου τεχνικού).

Genuine-parts


5Εγγύηση


5-text

Εγγύηση πέντε ετών καλύπτει την καλή λειτουργία του πλυντηρίου, εφόσον η βλάβη οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα ή ελαττωματικό ανταλλακτικό που απαγορεύει την περαιτέρω χρήση του μηχανήματος.
5-year-warranty
Genuine-parts


Γενικά χαρακτηριστικά

Control Coin op | Quantum
Πλάτος (mm) 1142
Βάθος (mm) 737
Υψος (mm) 878
Χωρητικότητα (kg) 13,6
Ταχύτητα (Rpm) 468 / 542
Θερμοκρασίες 0 – 90o C
Κύκλοι 4, 9, 30 (προγραμματιζόμενοι)
Χρόνος κύκλου 10 – 200 λεπτά
Συνδεση με PC | Pda USB | IR
Ηλεκτρικές προδιαγραφές( boiler/elect.) 230-400/50-60/1-3 (16-20A)
Καθαρό βάρος (kg) 222
pdf icon
Alliance logo Print-logo SpeedQueen logo

 

laundry new template ver1 table 725 width down slice