Πλυντήρια για Νοσοκομεία

- 16 Κg
- 22 Kg
- 27 Kg
- 33 Kg
- 49 Kg
- 67 Kg
- 90 Kg

laundry new template ver1 table 235 width up slice
Προτάσεις & Λύσεις

Απορρυπαντικά:

Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού και απολύμανσης σε κάθε πλύση, προτείνουμε:

detergent

Απορρυπαντικά κατάλληλα για όλους τους τύπους υφασμάτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν είναι σε θέση να αντέξουν το πλύσιμο μ' απορρυπαντικό σκόνης επειδή είναι πολύ επιθετικό στους λεκέδες ενώ αφήνει ευχάριστο αρωματικό αποτέλεσμα.

Trolleys:

trolley Καρότσια μεταφοράς ιματισμού βαρέως τύπου και ικανά να μεταφέρουν μεγάλα φορτία ιματισμού.

Τα καρότσια ιματισμού είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά.
trolleys

laundry new template ver1 table 235 width down slice
laundry new template ver1 table 725 width up slice

Επαγγελματικά Πλυντήρια Υγειονομικού Φραγμού για Νοσοκομεία


Washer Extractor

Χωρητικότητα: 33 Kg


Σχεδιασμένη για χρήση σε νοσοκομεία, γηροκομεία και άλλες μονάδες όπου η τήρηση των κανόνων υγιεινής, αποτελεί προυπόθεση της σωστής λειτουργίας τους.

Ετσι η σειρά πλυντηρίων UHM καθίσταται η απόλυτη επιλογή για την πλήρη καθαριότητα και αποστείρωση του ιματισμού.

Η σειρά πλυντηρίων UHM έιναι σχεδιασμένη ώστε να αποτρέπει την επαφή του μολυσμένου/λερωμένου με τον αποστειρωμένο ιματισμό περιορίζοντας την πιθανότητα εξάπλωσης μολύνσεων, χάρη στις διπλές πόρτες φόρτωσης και εκφόρτωσης που διαθέτει.

 


Man-wash1Χρόνος


1-text

Χάρη στον προηγμένης τεχνολογίας μικροεπεξεργαστή και τους 30 πλήρως προγραμματιζόμενους κύκλους πλύσης επιτυγχάνετε το βέλτιστο αποτέλεσμα στον μικρότερο δυνατό χρόνο. Η δυνατότητα ρύθμισης του χρόνου πλύσης, στυψίματος, θέρμανσης του νερού καθώς και η ένδειξη του υπολειπόμενου χρόνου πλύσης, καθιστούν την ροή εργασίας αναπόφευκτα ταχύτερη και αποδοτικότερη.
Control (Xronos)


2Εξοικονόμηση


2-text

Χάρη στον ειδικά σχεδιασμένο κάδο του, τον αυτόματο έλεγχο στάθμης νερού καθώς και το σύστημα ανάμειξης ζεστού και κρύου νερού, επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση χιλιάδων λίτρων νερού. Επίσης οι γρήγοροι κύκλοι πλύσης της σειράς πλυντηρίων UHM σας βοηθούν ώστε να μειώσετε κατά πολύ τις ώρες εργασίας των πλυντηρίων ανά μήνα καθώς επίσης και τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησής σας.
Earth


3Κατασκευή


3-text

Πλήρως κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και σχεδιασμένη ώστε να αντέχει τόσο στον χρόνο όσο και στις πιο απαιτητικές συνθήκες εργασίας, η σειρά UHM αποτελεί την πρώτη επιλογή σε πολλές χώρες του κόσμου.

Οι εργονομικές πόρτες με αυτόματο κλέιδωμα/ξεκλείδωμα, ο ανθεκτικός και μεγάλος κάδος, που προσφέρει άριστη μηχανική κίνηση και στύψιμο σε υψηλές στροφές καθώς και η δυνατότητα χρήσης υγρού απορρυπαντικού συνθέτουν ένα πλυντήριο που προσφέρει ευκολία στην λειτουργία του και ταυτόχρονα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις κάθε σύγχρονης νοσοκομειακής μονάδας.

Soap dispenser Plyntiria-nosok
door1


4Service


4-text

Service-logo

Ο εργονομικός σχεδιασμός του πλυντηρίου και η άμεση ανταπόκριση του τμήματος ανταλλακτικών και εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας, καθιστούν το service καθώς και τον έλεγχο του, γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό ακόμα και από τον ίδιο τον χειριστή (έπειτα από συμβουλή εξουσιοδοτημένου τεχνικού)
Genuine-parts


5Εγγύηση


5-eggyisi

Η εγγύηση ενός έτους, καλύπτει το μηχάνημα, εφόσον η βλάβη οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα ή ελαττωματικό ανταλλακτικό που απαγορεύει την περαιτέρω χρήση του μηχανήματος.

Genuine-parts


Γενικά χαρακτηριστικά

Control Micro ctrl
Υψος (mm) 1665 / 2318
Πλάτος (mm) 1292 / 1632
Βάθος (mm) 1053
Χωρητικότητα (kg / lt) 33 / 329
Ταχύτητα (Rpm) 1000
Θερμοκρασίες 0 – 90o C
Κύκλοι 5 + 25 (προγραμματιζόμενοι)
Aριθμός διαμερισμάτων 1
Θέρμανση Ηλεκτρ/νο - Ατμ/νο - Αερίου
Ηλεκτρικές προδιαγραφές 400/50-60/3
Καθαρό βάρος (kg) 1060
pdf icon

                  Print-logo

 

laundry new template ver1 table 725 width down slice